NO PENA DE MORT PER HOMOSEXUALITAT A 5 PAISOS AL MON

NO PENA DE MORT PER HOMOSEXUALITAT A 5 PAISOS AL MON
CLIK SIGNA EN CONTRA

dimecres, 21 de setembre del 2011

EXECUTATS TRES GAIS A L’IRAN. NO A LA PENA DE MORT.

EXECUTATS TRES GAIS A L’IRAN. NO A LA PENA DE MORT.

EXECUTATS TRES GAIS A L’IRAN.
NO A LA PENA DE MORT.
EL RÈGIMEN IRANIÀ HA TORNAT A EXECUTAR A TRES GAIS PER MANTENIR RELACIONS SEXUALS.
L’HOMOFÒBIA MATA. CONCENTRACIÓ DIMECRES, 21 DE SETEMBRE, A LES 19h C/MARTÍ I JULIÀ, 6 de BARCELONA
El President iranià, Mahmud Ahmadineyad, sempre es vanaglòria que a Iran no hi ha gais. I per assegurar-se que així sigui, de tant en tant, el seu règim retrògrad i antidemocràtic elimina a tota aquelles persones que mantenen relacions sexuals amb persones del seu mateix sexe.
Un cop acabat el Ramadà, època en la que els ajusticiaments son suspesos temporalment, les execucions sumàries s’han tornat a implementar a l’Iran. L’organització iraniana, Iran Human Rights, denuncia , amb tota la seva cruesa, una nova atrocitat del règim de Mahmoud Ahmadinejad, amb l’execució de tres homes acusats de “sodomia”
Les víctimes de las autoritats iranianes, dels quals no en sabem l’edat, van ser condemnats a morir a la forca després de ser sotmesos a un “judici”, i van ser executats la matinada del passat diumenge a la presó de Karun Ahwaz.
És lamentable que el món segueixi mirant cap a un altre cantó, quant a l’Iran es segueix executant de forma impune a persones la única culpa de les quals és estimar a una altre persona del seu mateix sexe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada